RESIDENCIA CASA MEVA

RESIDENCIA CASA MEVA

RESIDENCIA CASA MEVA

Average Reviews

Descripción

La Residència Geriàtrica Casa Meva es va fundar al 1980 a Barcelona i desde llavors hem volgut ser fidels al nostre objectiu d’optimitzar la qualitat de vida de les persones grans. La nostra experiència en aquest àmbit ens demostra que el respecte, l’afecte, l’assistència personalitzada, l’atenció professional, el tracte familiar, l’amabilitat de l’entorn, la cura dels petits detalls de la vida quotidiana… són factors que incideixen especialment en l’estat d’ànim i en l’energia vital de les persones grans. Totes les persones que treballem a Casa Meva estem convençudes que és possible construir un entorn adequat a les seves necessitats, i alhora casolà i acollidor.

La nostra màxima aspiració és fer que totes les persones grans que decideixen venir a viure a la nostra residencia arribin a sentir que aquí és a casa seva.

Les persones que dirigim aquesta residència volem fer compatibles el tracte familiar i casolà amb l’atenció més professional i especialitzada. Les 18 persones que treballen amb nosaltres ho fan possible cada dia amb els seus coneixements i la seva dedicació.

A Casa Meva oferim els següents serveis:

Servei de restauració amb cuina pròpia, on s’el·laboren menús equil·librats i amb productes de qualitat
Servei mèdic amb un metge especialitzat en geriatria
Servei d’infermeria permanent
Fisioteràpia
Podologia
Bugaderia
Perruqueria
Horaris lliures de visita
En breu, teràpia amb gossos