Residencia Guillem Mas (Centro Lares)

Residencia Guillem Mas (Centro Lares)

Average Reviews

Descripción

Ubicada en les instal·lacions de l’antic Hospital de Canet, la Residència Guillem Mas és un centre de llarga tradició i arrelament destinat a l’atenció de persones grans.

La titularitat de la residència és de la Fundació Privada Guillem Mas, que és una entitat sense afany de lucre.

El seu origen es remunta al segle XVIII, quan atenien tuberculosos i fou en data de 28 de febrer de 1889 que el mossèn Guillem Mas en féu donació a l’Ajuntament. Durant molts anys i fins al 2004 ha estat regit per les germanes dominiques.

La residència és un centre col·laborador del Departament de Benestar i família de la Generalitat de Catalunya, i manté una estreta col·laboració amb l’Ajuntament de Canet de Mar.

La Guillem Mas ofereix 77 places de residència assistida, 22 places de llar residència i 10 places de centre de dia. A més, disposa de dues habitacions de “respir” com a servei addicional per a persones que estan a càrrec dels seus familiars i, puntualment, puguin necessitar la residència. Actualment hi ha un projecte d’ampliació per a habilitar la sisena planta, a causa de l’elevada demanda i llista d’espera.

La residència compta amb un gran i espaiós edifici, amb salons amplis i assolellats, així com també amb una zona enjardinada pròpia dins el municipi de Canet de Mar, molt a prop del centre de la vila. Des de les instal·lacions es pot gaudir d’unes envejables vistes al mar. El centre vol oferir el seu tracte personalitzat i familiar, qualitat assistencial, dins unes instal·lacions dissenyades per al benestar dels residents. Vol ser la seva nova casa, i volen que es senti dins la seva gran família.

Des de la direcció sempre s’ha intentat prioritzar el tracte humà i l’empatia amb els residents. Hi ha una voluntat ferma que aquest avis es sentin cuidats i estimats, amb atenció professional, però sense oblidar el tracte proper i afectuós per tal que sentin la residència com casa seva.

Plazas de la Residencia

99