RESIDENCIA L’ANUNCIATA

RESIDENCIA L’ANUNCIATA

Average Reviews

Descripción

La Residència l’Anunciata és un centre assistencial per a la gent gran, fou inagurat el juliol de 1995. Oferim assitencia integral a la gent gran ja sigui en estada indefinida o permanent, temporal, i també disposem de Centre de Dia.

Tenim places privades però a la vegada som Centre Col.laborador del Departament de Benesta Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Els nostres usuaris privats o concertats, són persones majors de 60 anys caracteritzats per una dependència funcional i/o psicològica als que oferim un excel·lent servei tant a nivell humà com assistencial.

El que pretenem és evolucionar constantment adequant-nos en cada moment a les necessitats socio-sanitàries dels residents. Dirigim els esforços de gestió encaminats a un tipus de servei que doni, no tant sols qualitat tècnica, sino que també, i essencialment, un entorn material i humà adequat a l’integració integral, donant calor familiar al resident i suport a les seves families.

El nostre més ferm desig és el d’oferir un servei geriàtric d’altíssima qualitat que permeti als avis millorar el seu estat físic i psíquic; en definitiva, millorar notablement la seva qualitat de vida.

La nostra filosofia de recursos humans es fonamenta en l’elecció de persones altament qualificades però a la vegada que vegin i entenguin la geriatria com a part essencial de la seva vida, i no sols com mer instrument laboral.

Plazas de la Residencia

120