Residència de gent gran El Tossalet

Residència de gent gran El Tossalet

Average Reviews

Descripción

El Tossalet és una Residència situada a Lleida, a Cervià de les Garrigues. És un centre especialitzat en persones grans amb necessitats específiques.
Té un concepte familiar, ja que compta amb 22 places per garantir la màxima qualitat d’atenció a les persones residents.
Ofereix model d’atenció integral centrada en la persona, amb un Pla d’Atenció Individualitzat, amb estades permanents, temporals, convalescents o de respir.
El Tossalet, forma part de la Fundació Persona i Valors, una entitat sense ànim de lucre, que forma part de la Coordinadora Sinergia Social. Actualment la Fundació també gestiona una altra residència des de fa 10 anys a Vilanova de Bellpuig: Pare Pacífic.
El Tossalet disposa de diverses terrasses que permeten gaudir de les vistes al poble. I poder gaudir de l’espai exterior, amb tranquil·litat i naturalesa. Les vistes des de la residència permeten gaudir de les millors vistes panoràmiques del poble i la muntanya, des de tots els angles. Disposa d’una superfície construïda de 935 m2 distribuïts en 3 edificacions integrades. Amb planta baixa i dues plantes més i nombrosos espais exteriors.
Cada habitació, de la residència El Tossalet és confortable, nova, amb una cuidada decoració, amb armari independent per a cada persona resident i amb bany independent.

Plazas de la Residencia

22